Opiši Vuka Draškovića u 3 reči

Vuk Drašković

Vuk Drašković

Podatci preuzeti sa wikipedije:

Vuk Drašković (Međa, 29. novembar 1946. godine), srpski književnik, političar i predsednik Srpskog pokreta obnove. Drašković je bio potpredsednik vlade SRJ i ministar inostranih poslova Državne zajednice Srbija i Crna Gora i Republike Srbije. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1968. Od 1963. do 1980. je radio kao novinar za jugoslovensku novinsku agenciju Tanjug. Takođe je bio član Saveza komunista Jugoslavije i šef kabineta jugoslovenskog predsednika Mike Špiljka. Posle uvođenja višestranačja, osnovao je monarhističku stranku SPO. Takođe je napisao više romana.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje                SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Vuk Drašković treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Vuka Draškovića u 3 reči:

 

Podelite na društvenu mrežu

14 Comments

Add a Comment
 1. Luđak, psihijatrijski slučaj

 2. Puvanjak, Ispljuvak, Fekalija

 3. Olos, Placenik i Izdajnik.

 4. Šizofren,prevrtač,izdajnik

 5. Псиxопата,преварант,богоотпадник,издајник,страни плаћеник…

 6. Aleksandar Bogdanović

  Glasao sam da treba da se pojavi na sledećim izborima i verujem da je jedna od krupnih grešaka vlasti, u vreme kada se on pojavio u politici, bila ta što ga nisu češće „puštali na TV“. Jer, da jesu, svima bi bilo jasno ovo (tri reči):

  BOLESNA MATORA NARKOMANČINA

 7. Izdajnik, politički pokojnik, prodana duša, večiti gubitnik, pica sa više lica… Treba li još!?

 8. Издајник свога рода и народа страни плаћеник преварио све своје некадашње присталице месњто му је у хагу јеер и он је основао војну формацију 90-их али једини ништа није одговарао јеер је издајник

 9. PROFITER + KORUPCIONAŠ + ŠPIJUN

 10. Smrdljivo, provrelo govno!

 11. Превртљиви издајнички смутљивац

 12. Dupeuvlakač svakoj vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *