Opiši Velimira Ilića u 3 reči

Velja Ilic

Podatci preuzeti sa wikipedije:
Velimir Velja Ilić (Čačak, 28. maja1951) je srpski političar, ministar za građevinu i urbanizam u Vladi Srbije bivši ministar za kapitalne investicije (2004—2007) i infrastrukturu (2007—2008) Republike Srbije i predsednik političke stranke Nova Srbija.

 

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje                SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Velimir Ilić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Velimira Ilića u 3 reči

Podelite na društvenu mrežu

4 Comments

Add a Comment
  1. 5.oktobarski prevarant, lopurda i konvertit.

  2. Alkos, pilićar, kraducka… >:o

  3. Aleksandar Bogdanović

    Obična srpska volina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *