Uslovi korišćenja i Privatnost

Uslovi korišćenja:

Na sajtu apsolutnadestrukcija.com se koriste slike, video materijali, linkovi i glasovi aktuelnih javnih ličnosti čije su osobine i biografije karikirane ili apsolutno izmišljene. Svrha ovog sajta nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga po bilo kom osnovu, već isključivo humor i zabava.Pored toga da ukaže na kontradiktorne izjave javnih ličnosti i da skrene pažnju na pojave i događaje u društvu.
Ukoliko se neko ko je objekat satire u nekom našem tekstu oseti nepravedno izložen javnom smislu za humor može da nam se obrati na E mail adtim@apsolutnadestrukcija.com.
Ukoliko smatrate da su nekom postavljenom slikom na sajtu apsolutnadestrukcija.com ugrožena vaša autorska prava obratite nam se na E mail adtim@apsolutnadestrukcija.com, i slika će na vaš zahtev biti uklonjena sa sajta i sačuvana u našoj bazi podataka kao i podatci o korisniku koji je postavio (spornu sliku) koji bi mogli biti iskorišćeni ukoliko bi došlo do sudskog spora, a sve u skladu i po zakonima Republike Srbije.
apsolutnadestrukcija.com nije namenjena mlađima od 16 godina.
Na sajtu apsolutnadestrukcija.com nema cenzure, apsolutnadestrukcija.com snosi odgovornost za sav postavljen sadržaj, ali ne i za komentare koje ostavljate u polja za facebook komentar ili u polju za sajt komentar, za sav sadržaj koji postavite u komentaru snosite ličnu odgovornost, a apsolutnadestrukcija.com ima pravo da ukloni komentar ukoliko smatra da ste kršite zakone Republike Srbije na bilo koji način.

Informacije o privatnosti:

apsolutnadestrukcija.com ne skuplja informacije o posetiocima.Kroz alate za analitiku skupljamo anonimne podatke:broj poseta, geo lokacija poseta, tip uređaja sa kojih se posećuje sajt kao i sa kojih pretraživača posećujete sajt a sve u cilju poboljšanja kvaliteta i prilagođavanja izgleda i sadržaja sajta.
U sistemima za komentarisanje se ne sakupljaju E mailovi, dovoljno je samo da upišete željeno ime i napišete tekst u komentar, a u facebook poljima za komentar se naravno pojavljuje vaš nalog sa facebooka na koji ste ulogovani i svako ko posećuje sajt moći će da vidi vaš komentar i facebook nalog sa kog ste komentarisali.
U sistemu za prijavljivanje-registrovanje na sajt apsolutnadestrukcija.com se traži E mail (i biće očitana vaša IP adresa, jer je to jedini način da prijavljeni korisnici mogu samostalno da postavljaju svoj sadržaj na sajt, ali ti podatci se ne pohranjuju u marketinške baze podataka niti će pod bilo kojim uslovima biti prodate, prosleđene ili iznajmljene trećim licima bez pristanka vlasnika informacija(registrovanog korisnika).
Posetom sajta apsolutnadestrukcija.com smatramo da ste to učinili svesno i svojom voljom kao i da ste pristali na navedene uslove korišćenja.
Takođe za bilo kakve zahteve, predloge ili sugestije u vezi sadržaja, izgleda sajta itd. možete nam pisati na E mail adtim@apsolutnadestrukcija.com

Ugodan boravak na sajtu želi vam:
ADtim

3 Comments

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *