Apsolutna Destrukcija Definicija

Apsolutna destrukcija značenje

Apsolutna destrukcija – (značenje), potpuna razgradnja na najsitnije činioce.
Ova pojava postoji u prirodi u dva oblika: Nuklearna Fuzija i Nuklearna Fisija oba se odigravaju na zvezdama i dalekim galaksijama.
Uprošćeno rečeno:
1. Nuklearna Fisija je proces pri kome: Projektil (neutron) pogađa jezgro atoma, razbija ga na dva dela koja u zbiru imaju manju masu od prvog. Razlika u masi pretvara se u energiju!

Apsolutna destrukcija značenje
Apsolutna destrukcija značenje

2. Nuklearna Fuzija je proces pri kome se: dva atoma sudaraju i stapaju u jedan. Novonastali ima manju masu od zbira prethodna dva. Razlika u masi pretvara se u energiju!
U oba procesa može doći do lančane reakcije.
Pored zvezda i dalekih galaksija Apsolutna Destrukcija se pojavljuje kod posebnih životnih oblika na Balkanu. Takvi oblici života poznati su kao (HomoPolitikusBalkanikus). Oni su sposobni samo da, već od postojeće mase {narod} energiju izvuku izazivajući sudare, a umanjenu masu odnosno energiju debelo unovče. U potpunosti isto kao gore navedene reakcije.
Ova stranica će ukazivati na ličnosti i pojave sklone destrukciji na Balkanu. Takođe će pokušati da spreči pojavu sledećom metodom:
-Primenom iste metode na Balkanske političare a pre udara u jezgro atoma {narod} . Tako bi bar teoretski bila sprečena reakcija
Cilj ove metode nije razgradnja, već primoravanje gore navedenih oblika života na Gradnju! Gradnja je pojava kojom se već postojeći činioci koriste za izgradnju svrsishodne celine.
Apis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *