Opiši Zorana Živkovića u 3 reči

Zoran Živković

Zoran Živković

Podatci preuzeti sa wikipedije
Zoran Živković, srpski političar, rođen je 22. decembra 1960. godine u Nišu. Završio je Višu ekonomsku školu uBeogradu. Bio je predsednik Vlade Republike Srbije od marta 2003. godine do marta 2004. Takođe je vodioDemokratsku stranku do februara 2004. kada je na skupštini stranke za lidera izabran Boris Tadić. Tokom 2009. i 2010. godine bio je kolumnista dnevnih novina Danas. Kolumna mu je nosila naziv Direktno. Za predsednika Nove stranke, izabran je na Osnivačkoj konferenciji 7. aprila 2013. godine. Aprila 2014. godine, nakon vanrednih parlamentarnih izbora, izabran je za narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje                SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Zoran Živković treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

 

Opiši Zorana Živkovića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *