Opiši Sašu Radulovića u 3 reči

Saša Radulović

Saša Radulović

Podatci preuzeti sa wikipedije
Saša Radulović (Bihać, SFRJ, 1965) srpski je političar, predsednik Udruženja „Dosta je bilo — Restart“. Bio je ministar privrede Republike Srbije. U rekonstrukciji Vlade Ivice Dačića (2. septembra 2013) postavljen je za novog ministra privrede zamenjujući na tom mestu bivšeg ministra Mlađana Dinkića. Bio je nosilac izborne liste političke organizacije čiji je predsednik, koja je učestvovala na vandrednim parlamentarnim izborima 2014. u Srbiji. Savetnik je Saveta Evrope, OEBS-a, ambasade SAD, GIZ-a, NALED-a i Udruženja malih i srednjih preduzeća.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje                SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Saša Radulović treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Sašu Radulovića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.