Opiši Zorana Babića u 3 reči

Zoran Babić

Zoran Babić

Podatci preuzeti sa sajta ISTINOMER

Rođen je 1971. godine u Vrnjačkoj Banji. Diplomirani je mašinski inženjer.

Bio je član SRS i na izborima 2008. biran je sa te liste za narodnog poslanika. Već septembra iste godine prelazi u poslanički klub “Napred Srbijo”, a potom i u Srpsku naprednu stranku. Kada je avgusta 2008. u opštini Vrnjačka Banja uvedena prinudna uprava Babić je bio jedan od članova Privremenog organa koji je rukovodio opštinom sve do decembra. Na izborima 2012. ponovo je odabran je da bude poslanik. Šef je poslaničke grupe SNS. U septembru je izabran za predsednika Vaterpolo saveza Srbije. Protivkandidat mu je bio bivši vaterpolo šampion Aleksandar Šapić. Novembra 2013. posle izjave Aleksandra Vučića da članovi SNS treba da napuste funkcije u sportu podneo je ostavku na mesto predsednika Vaterpolo saveza Srbije.
IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Zoran Babić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Zorana Babića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

3 Comments

Add a Comment
  1. Spasi nas Bože >>> od imbecila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *