Opiši Borka Stefanovića u 3 reči

Borko Stefanović

Borko Stefanović

Podatci preuzeti sa wikipedije
Borislav „Borko“ Stefanović (Novi Sad, SFRJ, 5. februar 1974) je bivši politički direktor u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije i Šef pregovaračkog tim za razgovore sa Prištinom. Trenutno poslanik Demokratske stranke u parlamentu Republike Srbije. Rođen je u Novom Sadu, detinjstvo je proveo u naselju Liman. Završio je gimnaziju u Sremskim Karlovcima, nakon čega upisuje Pravni fakultet. Bio je član novosadskog pank-rok benda „Generacija bez budućnosti“, u kojem je svirao bas-gitaru. Prvo zaposlenje mu je bilo kao advokatski pripravnik.
IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Borko Stefanović treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Borka Stefanovića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *