SNS pokušava da kontroliše Fejsbuk

Vučić i Pink

SNS pokušava da kontroliše Fejsbuk

Šta se bre kurčite po fejsbuku i internetu, ima da pratite samo PINK!

Sve što vam za sada možemo reći je sledeće. Određeni ljudi prave zanimljive slike na račun Vučića, koje zaštite autorskim pravima i plasiraju ih na fejsbuk i druge društvene mreže. Te slike se naravno svide mnogima i pošto kod nas mnogi ne dele postove nego ih downloaduju pa postave na svoju stranicu, stranica koja je postavila sliku je odgovorna za kršenje autorskih prava.

Onda gospoda lepo prate gde im se slika pojavljuje i stranicu koju žele da ukinu prijave fejsbuku da su objavili sliku za koju poseduju autorska prava i fejsbuk toj stranici onemogućuje postavljanje foto i video materijala ili čak totalno izbriše stranicu.

Našu stranicu Apsolutna Destrukcija su već mnogo puta na razne načine probali da spreče da radi to što radi ( kritikuje i sprda se na račun svake vlasti i političara – kada to po našem mišljenju zasluže ), ali ovaj put su uspeli na ovaj način, tako što su prijavili jednu sliku koju smo skinuli sa našeg najdražeg sajta  > >> Vukajlija <<< ( što smo često činili i uvek su objavljivane originalne slike sa njihovim potpisom i linkom ).

Tako da na stranici Apsolutna Destrukcija trenutno ne možemo objavljivati već možemo samo deliti postove sa sajta i drugih stranica, što ćemo i činiti ( dok je ne ugase skroz ). Do tada ćemo ponovo aktivirati sajt ( koji smo u zadnje vreme zapustili, iz raznih razloga ), a pratite nas i na našim stranicama Samo Oštro i na Prvu i U inat Okupatoru dok ne dovršimo novu strategiju i napravimo i novu stranicu Apsolutna Destrukcija ).

Tako da svi vi koji kritikujete vlast na svojim stranicama pripazite šta objavljujete ( objavljujte slike i video materijal koji ste isključivo vi napravili), jer kako SNS gubi popularnost i glasače pokušavaće da uguši i ovo malo slobode mišljenja i govora na internetu, a stranicama će biti onemogućeno objavljivanje ili će biti u potpunosti ugašene od strane fejsbuka.

U jednu stvar što se nas tiče možete uvek biti sigurni, svaku sliku, objavu koja ima naš originalan potpis ( napravićemo ovih dana novi i zaštiti ga autorskim pravima, i naravno obavestiti vas o tome ) slobodno možete koristiti kako god želite, mi vas sigurno nećemo prijaviti, jer nama je uvek i jedino bilo i biće važno da podstaknemo i omogućimo ljudima – Narodu da može da se izjasni i javno kaže ono što želi i misli, i da slobodno kritikuje svaku vlast, kao i da ih isprdavamo, jer ako mogu oni sa nama da se sprdaju decenijama e vala možemo i mi sa njima!

Uzdravlje

Ps. Tražili su rat –  ratovaćemo!!!

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *