Hitan poziv za Dojčland

Hitan poziv za Dojčland

Hitan poziv za Dojčland

Konačno rešenje

Frau Angela Merkel je uputila hitan poziv premijeru Vučiću. Pravi razlog se ne zna, ali se opravdano sumnja da su to dva milona izbeglica u Turskoj, koji se kreću prema Nemačkoj. Ovaj razvoj događaja izaziva veliku zabrinutost Evrope i užurbano se traži rešenje. Sve češće se čuje kako ih treba smestriti u kampove u Srbiji. Ovakvu ideju je izneo bivši Francuski predsednik Sarkozi, i neki Nemački parlamentarci. Zato će frau Angela, na brifingu dati zadatak najmekšem srcu Evrope, najvećem Evropljaninu od svih, najvećem baštiniku Evropskih vrednosti, najvećem stručnjaku iz oblasti izbegličkih pitanja tokom 90tih, u zadatak, da razmesti i upravlja ovom krizom isključivu na tlu Srbije. Zidovi koji nas okružuju se dovršavaju, a premijer će dobiti naredbu da gradi privremene kampove, koji će kasnije jednim administrativnim rešenjem postati trajni. Evropske zemlje će tako zadržati unesrećene i neobrazovane izbeglice u Srbiji, a primiće samo one visoko obrazovane i situirane. Premijer će radosno uskliknuti, i krenuti u izvršenje zadatka, a pun račun za ovu rabotu ćemo platiti mi. Živele Evropske vrednosti i okupacija.
Apis

Podelite na društvenu mrežu

5 Comments

Add a Comment
  1. Amerika i NATO su krivi za ovaj haos ,krizu i dramu sa migrantima. Orban je u pravu sto se maksimalno trudi da zastiti svoje granice i gradjane. U odnosu na Vucica Orban je ARISTOTEL. Vucic je naivan politicar koji sa americkim ambasadorom bere grozdje,umesto da mu direktno poruci da je Amerika kriva za ovaj haos i da Amerika treba da primi sve migrante. Ali Amerika gleda samo svoje interese i koliko je meni poznato primice samo neki simbolican broj tih migranata reda radi ,dok ce svi ostali migranti ostati u Evropi. Kameron je ODBIO da primi 17000 migranata iako je bio duzan da ih primi u Englesku. Amerika i Engleska gledaju samo sebe i svoje interese i nikada mi nece biti jasno zasto se Vucic toliko angazovao oko prihvata ovih migranata kada oni uopste nisu nas problem ? Da li je Vucic svestan da ce se Evropa vrlo brzo raspasti i da Srbija NIKADA NECE biti primljena u EU ? EU vec puca po savovima i to svi odlicno vide sem Vucica koji to nece da vidi ???!!! On se „uhvatio“ za EU i pogresno misli da ce nas primiti u tu zajednicu. U najboljem interesu nase drzave je da mi gledamo svoje posla i svoje interese i da primenimo Orbanov recept i politiku koja daje rezultate. Orban se pokazao kao najmudriji evropski drzavnik ,dok se nasi politicari uopste nisu snasli u celoj ovoj situaciji.

  2. Живкобић Живко

    Peta kolona je na vlasti u kontinuotetu od 1941, samo se licnosti menjaju.Gaz
    de su iste, i naravno mi kao zrtve!

  3. Pitanje je koliki će račun biti za ovu zajebanciju,i za koliko osoba.

  4. a ti mladjane aj ne seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii molim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ti jado znaš šta će biti sa eu.ae ćuti bre tu i ne serendaj.

    1. Goksi, prethodni komentar ti je obrisan. Na sajtu NEMA cenzure, niti će je ikad biti!, znači svaka kritika na račun teksta, događaja iz teksta ili na nečiji drugi komentar je dozvoljena, ali ponavljanje jednog istog slova po 100-200 puta uzastopce nije ni kritika, ni komunikacija već SPAMOVANJE, i takvi komentari će biti brisani, tako da ubuduće slobodno kritikuj, ali bez spamovanja. Pozdrav i sve najbolje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *