J*ebo lud zbunjenog

Jebo lud zbunjenog

Jebo lud zbunjenog

Tihovanje

Amerika će pomoći Balkanskim zemljama u borbi protiv terorizma, izjavili su predstavnici štaba FBI za Balkan, povodom terorističkog napada u Zvorniku. Nije poznato kako su to zamislili da urade, kada iste te teroriste finansiraju i pomažu zajedno sa Saudijskom Arabijom i Katarom u raznim delovima sveta, a u drugim se bore protiv njih. Javnost na Balkanu se ponadala, da će ih neko upitati kojim metodom će to uraditi, pošto su Vehabije sa Balkana obučavali u bazama na Kosovu i Turskoj, kako će im sad reći da to ne rade više, i da li će poslušati finansijere. Na ova pitanja nema odgovora, jer nijedan političar iz Bosne i Srbije nije smogao hrabrosti da pita. Praveći se nevešti, organizuju zajedničke sastanke i razvijaju planove kako se zaštititi od napasti. Dok neko nesmogne hrabrosti da progovori, nama običnim ljudima ostaje da gledamo ove predstave za maloumne i nadamo se, da se neće ponoviti.
Slobodan A

Podelite na društvenu mrežu

1 Comment

Add a Comment
 1. SAVEZ LEPIH GLUPOSTI
  Život u ovakovom SAVEZU LEPIH GLUPOSTI,gde se BARABE zdušno bore da privuku još neke koji se odupiru tom SAVEZU LEPIH GLUPOSTI,možda deluje kao šala,ali za ozbiljne ta njihova LIGA LENJOSTI gde se i dalje smatra da za stvaranje nečega potrebne su decenije PRIVIDNOG NERADA u sazrevanju našeg uma.
  Samo ovde kod nas ta LIGA LEPE LENJIVOSTI što podariše BARABE svom narodu,ma koliko neozbiljno zvučila OSTVARUJE SVOJ CILJ prepuna eksperimenata teorije propasti i sa ŠKARTOM koga i dalje opravdavamo kao neku nužnu posledicu -uzroka što stvorismo davnih godina KADA SU NAS TERALI DA IZ DRUŠTVA DIVLJAKA PRELAZIMO U CIVILIZOVAN SVET.
  E u tom našem sadašnjem CIVILIZOVANOM DRUŠTVU LIGA LEPE LENJIVOSTI ostvaruje svoj cilj! Svi polako odlazimo kao jedan CIVILIZOVAN narod a na našem mestu oni će ponovo dovesti DIVLJAKE lepo ih smestiti i početi da ih CIVILIZUJU.
  Zato sve njih naša površenost i plitkost veoma VESELI jer uz sve ostale slabosti gajimo i ovu gde nam se zatajuju čulna osećanja i sve nam tako postaje ZAMRŠENIJE.
  Ali ovaj SRPSKI narod verujem da ima još u dovoljnoj meri i DUHOVNA osećanja zaspala možda negde u dubini duše i vreme je da ih probudimo KAKO BI SMO SE OTRGLI OD TA NJIHOVA UROKLJIVA I ČUDNA VLASNIČKA OSEĆANJA LIGE LENJOSTI kao nam decu ne bi oni CIVILIZOVALI !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *