Opiši Vladana Glišića u 3 reči

Vladan Glisić

Vladan Glisić

Podatci preuzeti sa wikipedije
Vladan Glišić (Priština, 26. avgust1970) srpski je političar i pravnik, član starešinstva pokreta Dveri srpske i nezavisni predsednički kandidat na izborima za predsednika Republike Srbije održanim 2012. godine.

 

 

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje                SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Vladan Glišić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Vladana Glišića u 3 reči

Podelite na društvenu mrežu

3 Comments

Add a Comment
  1. Joш увек му верујем,и Дверима,али са великом дозом опреза! Интелигентан,речит,веома пристојан човек,желим му доследност у сопственим ставовима и добро здравље!

  2. Aleksandar Bogdanović

    portparol nepoznatog finansijera

    1. Za razliku od tebe. Tvog „znamo“. Sve najbolje Vladanu i celoj ekipi iz Dveri.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *