Opiši Sandu Rašković Ivić u 3 reči

Sanda Rasković Ivić

Sanda Rasković Ivić

Podatci preuzeti sa wikipedije
Dr Sanda Rašković Ivić (Zagreb, 8. januar 1956) je srpska političarka, psihijatar i psihoterapeut , trenutna predsednica Demokratske stranke Srbije i prva ženska predsednica jedne stranke u Srbiji. Bila je komesar za izbeglice, predsednik Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju i narodna poslanica u Skupštini Srbije.
Rođena 8. januara 1956. godine u Zagrebu, kao kćerka dr Jovana Raškovića. Osnovnu školu i gimnaziju završila u Šibeniku, a na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 1980. godine. Specijalistički ispit iz psihijatrije položila 1986. godine, poslediplomske studije iz psihoterapije 1989, a 1993. godine doktorirala je naMedicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Autor je mnogih stručnih radova iz oblasti psihijatrije i psihoterapije. Učestvovala je na mnogim kongresima i simpozijumima u zemlji i inostranstvu. Član je Svetskog udruženja psihoterapeuta, Srpskog lekarskog društva i humanitarne organizacije Žene pomažu ženama.Od februara 2001. do februara 2003. bila je republički komesar za izbeglice Republike Srbije. Član je DSS od 2003. godine, član Saveta DSS i predsednik Odbora za socijalna pitanja, rad i zapošljavanje. Član je Odbora za evropske integracije, i član Parlamentarne skupštine Centralno-Evropske inicijative.
Od 2005. godine predsednica je Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju, Komisije za primenu Vojnotehničkog sporazuma i Koordinacionog tela za Jug Srbije.Udata je za akademika Aleksandra Ivića i ima troje dece: kćerku Anu i sinove Dražena i Jovana . Govori engleski,francuski i italijanski. Bila je ambasador Srbije u Italiji u periodu od 2008. do 2011.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Sanda Rašković Ivić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

 

Opiši Sandu Rašković Ivić u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *