Opiši Mlađana Dinkića u 3 reči

Mlađan Dinkić

Mlađan Dinkić

Podatci preuzeti sa wikipedije
Mlađan Dinkić (Beograd, 20. decembar1964) je bivši srpski političar, muzičar, kompozitor, bivši ministar finansija i privrede i bivši predsednik stranke Ujedinjeni regioni Srbije. Bio je ministar ekonomije i regionalnog razvoja u vladama Republike Srbije od 2007. do 2011., kao i ministar finansija od 2004. do 2006. godine i od 2012. do 2013. godine. Na mesto predsednika G17 PLUS je došao septembra 2006. kao jedini kandidat za to mesto, posle nesuglasica sa dotadašnjim predsednikom Miroljubom Labusom.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Mlađan Dinkić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Mlađana Dinkića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *