Opiši Tomislava Nikolića u 3 reči

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić

Podatci preuzeti sa wikipedije
Tomislav Nikolić (Kragujevac, 15. februar 1952) je srpski političar, predsednik Republike Srbije, osnivač i prvipredsednik Srpske naprednestranke, bivši predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i bivši potpredsednik vlade Srbije i Savezne Republike Jugoslavije. Jedan je od osnivača Srpske radikalne stranke, čiji je bio potpredsednik, a kasnije i zamenik predsednika, Vojislava Šešelja. Kada se Šešelj februara 2003. godine dobrovoljno predao Haškom tribunalu, preuzeo je vođstvo Srpske Radikalne stranke.Obavljao je dužnost potpredsednika Vlade Srbije u periodu od 1998. do 1999. i potpredsednika Vlade SR Jugoslavije od 1999. do 2000, a maja 2007. godine na pet dana je obavljao i dužnost predsednika Narodne skupštine Republike Srbije.

IDEJA: Ideja stranice Narod Kaže nikako nije da bi se bilo koja ličnost vređala, već samo i isključivo da bi svako mogao javno i bez cenzure da iznese mišljenje o javnim ličnostima koje na razne načine utiču na naše živote, a sve to kako bi i same ličnosti o kojima se izjašnjavamo i svi mi imali stalan uvid u mišljenje Naroda (bez cenzure)!
PRAVILA: 

1. Koristite maksimalno 3 reči u opisu nikako više! – polje SAJT KOMENTARI

2. U poljima facebook i google + komentari pišite šta god mislite i želite reći.

3. NEMA CENZURE!

NAPOMENA: Stranica kao i sav njen sadržaj uključujući glasanja i komentare su vidljivi svima na celom svetu bez obzira jesu li korisnici mreže sa koje komentarišete.

Komentare (mišljenja, opis) svako iznosi po svom nahođenju i na svoju ličnu odgovornost, administratori kao ni vlasnik sajta nisu odgovorni za sadržaj u komentarima. Komentare možete ostavljati sa postojećih naloga facebook,a i google plus,a a za opise je predviđeno polje SAJT KOMENTARI jednostavnim unošenjem bilo kog E maila, G maila… i imena, E mail adrese se ne objavljuju, objavljuje se samo uneseno ime i komentar (opis).

Po tvom mišljenju da li Tomislav Nikolić treba da se pojavi na listi na sledećim izborima?

Opiši Tomislava Nikolića u 3 reči :

Podelite na društvenu mrežu

1 Comment

Add a Comment
  1. Ludak,psihijatrijsko lecenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *