Narod Kaže-uputstvo

narod kaže uputstvo

Narod kaže uputstvo

 

Sadržaj stranice, kao i svi komentari će biti vidljivi i dostupni svima na internetu širom sveta bez obzira da li su korisnici mreže preko koje glasate i ostavljate opis.U samom startu će se postavljati linkovi sa imenima i prezimenima važnih ličnosti sa teritorije Srbije i Balkana u kojima ćete trebati da ih opišete maksimalno u tri reči, tipa- Opiši > Ime i Prezime< u 3 reči i slika ispod teksta, a za političare i kutijice za glasanje sa pitanjem da li bi želeli da (ga-je) vidite na listi na sledećim izborima.Stranica je optimizovana i za sve mobilne uređaje: smart telefone, androide, tablete…

NAPOMENA

1. Stranica narod kaže je osmišljena i napravljena isključivo da bi svako ko želi mogao da iznese svoje mišljenje o određenim javnim ličnostima kako bi i same te ličnosti mogle da vide šta narod stvarno misli o njima (bez ikakve cenzure) kao i svi mi da imamo uvid u stvarno mišljenje naroda, a nikako da bi se bilo koja ličnost vređala i ponižavala.

2. Glasanja i opisi će se periodično popisivati i obrađivati a rezultati objavljivati na našoj fejsbuk stranici > Apsolutna Destrukcija <.

3. Sve predloge i sugestije u vezi stranice i sadržaja kao i za ličnosti za koje bi ste želeli da postavimo link možete pisati na zid fejsbuk stranice apsolutna destrukcija ili nam poslati u poruci na istoj.

AD tim
Apsolutna Destrukcija

Podelite na društvenu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *